“ Organisatie

Het bestuur

Het bestuur van Insideaut bestaat uit:

Menno Dros (1955)

Menno werkt ruim 35 jaar binnen het onderwijs, waarvan de eerste tien jaar binnen het basisonderwijs. Na afronding van de studie "economische wetenschappen en recht" heeft hij de overstap gemaakt naar het middelbare beroepsonderwijs en de volwassenen-educatie. Hij richt zich daarbij met name op de vakgebieden management & organisatie en financieel management.


Naast deze werkzaamheden binnen het onderwijs is hij al meer dan 35 jaar professioneel goochelaar. Als voormalig Nederlands kampioen goochelen verzorgt hij regelmatig optredens. Hij is aangesloten bij diverse nationale (Nederlandse Magisch Unie) en internationale organisaties van goochelaars (International Brotherhood of Magicians). Op dit vakgebied geeft hij tevens lezingen en demonstraties aan vakbroeders. 
Menno is de echtgenoot van Carola en medeoprichter van InsideAut.


Binnen het bestuur heeft Menno de functie van penningmeester.

Frank van Herpen (1959)

Frank is na afronding van de middelbare school op diverse plekken werkzaam geweest binnen de gezondheidszorg. Een kleine tien jaar was hij als verzorgende werkzaam in ziekenhuizen, verpleeghuizen, gehandicaptenzorginstellingen en instellingen voor psychiatrie. Na diverse studies op het gebied van personeel, arbeid, management en innovatie is hij de laatste ruim vijftien jaar werkzaam als manager Personeel, Organisatie & Opleiding. Sinds 2008 is hij verbonden aan InsideAut .

Frank is voorzitter van de stichting InsideAut, fungeert als kritisch klankbord en houdt zich bezig met de organisatie en verdere ontwikkeling van de stichting.

 

Het bestuur wordt op technisch en financieel gebied ondersteund door Kevin Kolenbrander.

 

 

IMG_9850.JPG

Menno, Frank & Kevin